Skip to main content
Vacatures

(Zelfstandig Werkend) Kok

Bij Della Contessa zijn wij op zoek naar een zelfstandig werkend kok! Weet jij waar je mee bezig bent in de keuken en ben jij flexibel beschikbaar om ons team te versterken? Dan zoeken wij jou!

Wie zijn wij?
Hotel restaurant Della Contessa ligt in het oude vestingstadje Buren in Gelderland. Boven het gezellige, stijlvolle restaurant ligt het hotel met 4 Boutique kamers. Het riante terras gelegen tegen de stadsmuur aan het water, biedt plek aan ruim 60 gasten.

Met een jong en enthousiast team zorgen wij er voor dat onze gasten tevreden de deur uitgaan maar ook dat jij een leuke werkdag hebt gehad. Wij willen de favoriete plek zijn van onze gasten en werknemers!

Wat ga jij doen?

Als zelfstandig werkend kok heb jij volledige verantwoordelijkheid over alles wat met eten te maken heeft. Je verricht vanuit de keuken voorbereidende werkzaamheden. Daarnaast bereid, bewaak en controleer je de kwaliteit van ingrediƫnten en producten en zorg je samen met twee ervaren koks, een keukenhulp en het team bediening ervoor dat onze gasten kunnen genieten van heerlijke, verse gerechten in een fantastische sfeer.

Wie ben jij?
Even wat vragen: heb jij liefde voor de horeca en een passie voor lekker koken? Heb jij de koksopleiding afgerond en minstens 2 jaar werkervaring in het vak? Ben jij klaar voor meer verantwoordelijkheid? Word jij enthousiast van het werken met producten van hoge kwaliteit? Heb jij uitstekende communicatieve vaardigheden? Ben jij een echte teamplayer en ben jij proactief en stressbestendig? Houd je van een gestructureerde en nette keuken en om in een prettige werksfeer te werken? Ben je inventief, creatief en sta je open voor nieuwe ideeƫn?

Dan moeten wij even kletsen!

Wat bieden we:

  • Een prachtige werkplek in een monumentaal pand in het vestingstadje Buren.
  • Gezellige collegaā€™s, een fijne werksfeer en uitdagend werk.
  • EĆ©n weekend in de maand vrij.
  • Meedenken over nieuwe gerechten.
  • Een vast contract van 38 uur.
  • Een goed salaris.

Enthousiast? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op!
Zou je graag hierover een keer koffie willen drinken? Neem dan contact op ons: info@dellacontessa.nl