Skip to main content
Vacatures

Medewerker Afwas

Lijkt het jouw leuk om de spil van het bedrijf te zijn? Om er voor te zorgen dat al jouw collega’s hun werk fijn kunnen doen? Informeer dan eens naar mogelijkheden om bij ons te werken als medewerker afwas, een functie die ook wel de titel ‘Chef Dreft’ draagt.

Je komt terecht in een groeiend bedrijf met een jong team, waar hard werken geen uitzondering is. Je kunt er met de juiste instelling een hoop leren, omdat Della Contessa naast diner ook lunch aanbiedt! Er is dan ook ruimte voor werk op de doordeweekse avonden naast school, maar ook eventueel voor overdag en in de weekenden. Jij houdt op die momenten de werkomgevingen schoon en zorgt er tevens voor, je raadt het nooit, de schone vaat!

Ken of ben jij die leergierige en ietwat fotogenieke afwasser, die zijn of haar vrije tijd in een bedrijf wil doorbrengen dat nog midden in de groei zit? Ben je niet vies van hard werken en zeker niet van vieze handen, minimaal 15 jaar en kun jij minimaal twee dagdelen vrijmaken om bij ons te kunnen shinen in de keuken?

Interesse?
Neem dan contact op met ons, +31(0)344-571261 of mail naar: info@dellacontessa.nl