Skip to main content
Vacatures

Housekeeping hotelkamers

Della Contessa is op zoek naar collega’s housekeeping en ontbijtservice.

Wie zijn wij?
Hotel restaurant Della Contessa (voorheen hotel restaurant de Prins) ligt in het oude vestingstadje Buren in Gelderland. Boven het gezellige, stijlvolle restaurant ligt het hotel met 4 Boutique kamers. Het riante terras, gelegen tegen de stadsmuur aan het water, biedt plek aan ruim 60 gasten.

Met een jong en enthousiast team zorgen wij er voor dat onze gasten tevreden de deur uitgaan maar ook dat jij een leuke werkdag hebt gehad. Wij willen de favoriete plek zijn van onze gasten en werknemers!

Wat ga jij doen?
Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de schoonmaak van onze 4 mooie hotelkamers. Je mag zelfstandig aan de slag en zorgt ervoor dat onze gasten kunnen genieten van een schone en nette kamer. Kwaliteit boven kwantiteit! Je verzorgt het ontbijt van de gasten en checkt uit.

Wij bieden

  • Werkdagen op maandag tot en met zondag en tijdens vakanties
  • Een prachtige werkplek in een monumentaal pand in het vestingstadje Buren.
  • Gezellige collega’s, een fijne werksfeer en uitdagend werk.
  • Een veelzijdige functie waarbij je meerdere aspecten van ons hotel meekrijgt.
  • Werkdagen in overleg met jou, waarbij je dus niet ’s avonds hoeft te werken.
  • Goed salaris.

Enthousiast? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op!
Zou je graag hierover een keer koffie willen drinken? Neem dan contact op, +31(0)344-571261 of mail naar: info@dellacontessa.nl