Skip to main content

Hét restaurant in Buren

Genieten op ons terras aan het water

Hotel-restaurant Della Contessa is natuurlijk niet te missen wanneer je Buren binnen komt rijden. Ons restaurant is ideaal als eind- of rustpunt, na of tijdens een dagje toeren door de prachtige Betuwe. Wij heten je van harte welkom om te komen genieten van een heerlijke lunch, een gezellig samenzijn op ons terras aan het water met een heerlijke antipasti  of een heerlijk diner gecombineerd met een goed glas wijn. Wij laten je ook graag verrassen door ons prachtige monumentale pand, dat nog altijd een adelijke sfeer ademt.  Naast het restaurant kun je bij ons ook terecht voor een uitstekende overnachting in ons hotel.

Wij beschikken over slechts vier absoluut prachtige en unieke kamers (ook wel onze Willems genoemd).

Op de kamers kun je heerlijk uitrusten na een drukke werkdag of na het verkennen van Buren en/of de Betuwe. In de inrichting van de kamers komt de historie van het pand en ons Oranjegezinde thema terug. En ook zakelijk gezien zit je hier goed, daar je na een vergadering of andere zakelijke bijeenkomst in de Betuwe of Buren direct een overnachtingsplek hebt. Handig voor diegenen die net even niet om de hoek wonen.

Ons restaurant is in de weekenden ook geopend voor koffie met het lekkerste Betuwse appelgebak en heerlijke vlaaien, een lekkere lunch en kun je ook lekker relaxen bij de open haard met een borrelplank. In de zomermaanden zijn wij dagelijks geopend vanaf 12 uur.

Buiten onze normale openingstijden, bieden wij regelmatig ontzettend leuke evenementen aan, zoals proeverijen, high wines en andere leuke avondvullende belevingen.

Voor reserveringen of meer informatie over ons restaurant of hotel, kun je ons altijd even bellen via 0344 – 571 261. Della Contessa staat direct voor je klaar!

 

Restaurant Buren

Voor de laatste nieuwtjes en activiteiten, kun je ons ook volgen op facebook